Jump to content
kicko

Продавам/Заменям Сивик "англичанка"

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Колата е Сивик хечбек 5 врати, първа регистрация - Март 1996.

Двигател D16Y3 - 1.6 - 113 hp.

Цвят - черен металик.

Централно заключване, 4 ел. стъкла, аларма с модул за вдигане на стъклата.

Климатик.

2 черни и един червен ключ.

Допълнителни екстри:

- тапициран волан с естествена кожа,

- монтирано антикрило (заден спойлер?) с трети стоп от по-горна модификация Сивик

- газов инжекцион Bardolini

- монтиран Infoboard на мястото на часовника

- Pioneer DEH-P6900UB - с падащ панел и MP3 (USA модел), тонколонките във вратите - пак Pioneer някакъв

- радар-детектор монтиран скрито в тавана

Колата я имам от 28.01.2006 г. и от тогава съм се старал да си водя акуратно бележки за всяко зареждане на гориво и ремонтита които съм правил.

Според тези бележки, разхода е следния:

10.17 на 100 газ средно, при общо изминати 27 783 км.

8.46 на 100 бензин средно, при общо изминати 32 621 км.

Сменил съм следните неща:

- предни накладки, преди 350 км.

- големи задни тампони, преди 2030 км.

- задно гърне, преди 4530 км.

- задни накладки, преди около 10 000 км.

- предни спирачни дискове Brembo MAX, преди 21850 км.

- съединител Exedy/Daikin, преди 32 380 км.

- двете карета отпред, когато я купих.

Колата има забележки по външния вид, най-сериозната от които е удара отпред в дясно, заради който трябват нов фар и калник, бронята и капака ми казаха че може да се ремонтират, но все пак ако се намерят, няма да е зле да се сменят.

Прилагам подробни снимки, извинявам се че не е измита:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

След като се отвори снимката, кликнета още веднъж за пълен размер.

Понеже имам друга кола, тази така или иначе трябва да я продам. Чудех се дали да я оправям или така да я пусна. Честно казано не ми се занимава.

Иска ми се някой да я вземе и да си я направи с кеф, така че да е доволен от резултата, а не аз да я оправя и после да има коментари от рода на: "тая е блъскана, кой знае колко зле е била омазана, дали е оправена добре" и т.н.

Колата е в движение, днес я карах на майстор да я огледа и да ми каже дали има друго за смяна освен тези неща които се виждат.

Намерил съм фар и съм го поръчал. Ако намеря и калник ще купя. Давам ги с колата. Също така давам към нея оригинални Honda ангренажен ремък и ролка за да може купувача да си я обслужи с качествени части.

Цена: 2000 лв. и комертари приемам всякакви, но предпочитам да са на място, а не по телефона "ще я дадеш ли за 1000".

Колата се намира в София. Тел. за връзка нула-осем-осем-девет 300 585

Бартер: трябва ми малка и икономична кола за баща ми. Той иска Сузуки Суифт конкретно, но аз бих разгледал и предложения от рода на Сивик 4-та ген. или 5-та хечбек. Малка - че тази не му се побира в гаража :blink:

ПРОДАДЕНА!

Редактирано от Al_Capone

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...