honda123456 10 #1 Публикувано 12 Юни, 2010 наи на края си купух мечетаната кола за мен въпреки че дори и над мечтата ми защото исках ЦРЬ 1.6 124к.с а то си доди 160 витек което ме ннакара да се чуствам един от наи щастливите хора на севета :) след малко снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #2 Отговорено 12 Юни, 2010 (Редактирано) Охаа ... дет са вика " ударил си къоравото" ... ми освен да черпиш бира на рок-феста ! Честито ... безавариини км ... пич . Редактирано 12 Юни, 2010 от iVo®o©KonOff Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #3 Отговорено 12 Юни, 2010 Еми честито тогава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dacata 0 #4 Отговорено 12 Юни, 2010 Браво колега честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #5 Отговорено 12 Юни, 2010 Честито! Какава беше предишната кола, ако не е тайна Просто лична статистика... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #6 Отговорено 12 Юни, 2010 Човеко честито за колата.Много безаварийни километри.П.С: С тоя късмет (ако бях аз) направо утре щях да са засиля към най-близкото тото току виж си ударил кьоравото към 5 милиона Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LionHeart 6 #7 Отговорено 12 Юни, 2010 Ееее най сетне пич, дочака момента за мечтаната кола, браво ! Да ти е честита и много да те радва ! PS: Чакаме снимките ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bai_Georgi 47 #8 Отговорено 14 Юни, 2010 Честито! Една сбъдната мечта. Иначе и аз като Pamo от любопитство се интересувам каква е била предишната ти кола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LionHeart 6 #9 Отговорено 20 Юни, 2010 Ето снимки на красавицата тук Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda123456 10 #10 Отговорено 20 Юни, 2010 нямах предишна но си мислех за 124коня и като излези тъз и направо нз каде се намирах и още немога да осъзная че аз карам такава кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda123456 10 #11 Отговорено 20 Юни, 2010 и благодаря на колегата за снимките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiankata 7 #12 Отговорено 20 Юни, 2010 (Редактирано) честито колега, радвам се за теб. много е готина колата и е от бързите. бащати сега сигорно тайно ти завижда за колата . много внимавай с тази кола, не се впускай в гонки докато не и свикнеш на управлението, не рискувай живота на другите. пожелавам ти безаварийни километри и безопасно шофиране. сега обещай на целия форум че ще си приличен и изпълнителен шофьор П.П. сега очаквам скоро време да пуснеш тема "колеги помогнете, как да сваля баща си от рекса" Редактирано 20 Юни, 2010 от tiankata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #13 Отговорено 20 Юни, 2010 Честито,колега,направо ти завидях.......Но благородно.....Рекса е мания,внимавай много и много безаварийни....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda123456 10 #14 Отговорено 21 Юни, 2010 нз ама в момента аз седя а бащами обикаля с него това нормално ли е :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #15 Отговорено 22 Юни, 2010 Напълно нормално Аз като взех рекса, не ми се слизаше, има нещо в тези коли дето те кара да ги настъпваш, всеки следващ път все повече! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #16 Отговорено 22 Юни, 2010 (Редактирано) Четито рексче !Пожелавам ти много да те слуша и да не се чупи.П.П. Само една поправка - това е CRX VT с двигател B16A1 и е 150 коня, а не 160, но върви повече Редактирано 22 Юни, 2010 от hondю Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #17 Отговорено 22 Юни, 2010 Честито колега, благородно ти завиждам за якия CRX! В други години щях да си взема такава машина и усмивката нямаше да слиза от лицето! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda123456 10 #18 Отговорено 22 Юни, 2010 не колега Б16А2 е трансплантиран е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #19 Отговорено 22 Юни, 2010 не колега Б16А2 е трансплантиран еOще по-добре- радвай сеи честито от мене рекса е мания велика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове