Jump to content
Данчо

Frv с една врата по-малко(2 от ляво, 1 от дясно)

Recommended Posts

Здравейте на всички.Заглеждам си се аз по ФРВ-та и днес пак си разглеждам в мобилето да няма нещо ново и какво да видя: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topme...&f1=detailsНякой може ли да ми кажи аджиба защо от лявата страна са 2 врати а от дясно една и наистина ли е 2000 година това ФРВ.Аз си мислих, че няма ФРВ преди това последнотоо?п.п.Пускам темата най-вече зареди вратата :D :D :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Направили са го като VW Multivan :lol: . Трябвало е да си купи бус човека :rolleyes:. Иначе не е зле идеята.

Редактирано от Player101

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Номерът с вратата спорд мене е от тая страна да не може да слиза друг освен шофьора. Демек умишлено е, не е като да са нямали пари да сложат още една врата. МИсля, че са изхождали от простата логика - шофьора на колата слиза на платното, а пасажерите слизат на тротоара. Шофьорът може да си погледне в огледалото дали някой не идва и да слезн внимателно и безопасно, а пасажерът зад него..... ако е някой главчо ще го запекат на платното като едното нищо. Така че - шоферО си слиза от неговата си врата, цялата челяд и домочадието - на тротоарЯ, да е мира главата на всички.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Това е S-MX бре , и си е за Япония само , ФРВ е друг модел, ама тва търговците нали знаеш пишат квото им падне

Редактирано от DjSprite

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е Honda S-MX - модел правен само за Японския пазар края на 90-те години. Мисля че тук във форума е писано за него, потърсете с търсачката или в google

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

mini van released in 1997. It features a B20B engine and front wheel drive for the RH1 chassis, and 4WD for the RH2 chassisкво значи това за шасито?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...