ADH-Honda 789 #1 Публикувано 4 Юни, 2010 Колеги, кажете ми колко литра масло побира задния диференциал на CR-V 1-ген. с Б20Б мотор JDM версия (RD1) ? При пълен ляв или десен завой при тръгване има едно странно... нито като тресене е, нито като скърцане поведение и шум, до колкото успях да разбера проблем е маслото, трябва да се смени (въпреки че задния мост, т.е. 4WD-то сработва). ДО колкото разбрах, не е задължително да е оригинално Хондово ДПФ масло, може и някакъв ATF Premium (ATF-Z1 по-конкретен да бъда) може да се сипе или ?Мерси за отговорите ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plat1ka 9 #2 Отговорено 4 Юни, 2010 Колега тук от форума научиш че имаш ли хум в диференциала на CR-V-то маслото се сменя само с оригинално от Бултрако.Като купих моето CR-V при обратен завой направи виеше. Ходих до Бултрако 29.90 струва 1 Л масло което е напълно достатъчно, даже малко ми остана. Смених го и колата заспа. Повече не се е обадил диференциала. За 5 лв не рискувай да купиш друго масло и да не ти се оправи проблема. Така че отговора на твоя въпрос при мен беше. Масло от Бултрако 29.90 събира се точно 1 Л и няма проблеми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ADH-Honda 789 #3 Отговорено 4 Юни, 2010 Благодаря - това ме интересуваше. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове