vendesign 4 #1 Публикувано 2 Юни, 2010 Приятели, стъпково моторче ми прави проблем, и си мисля да пробвам да го почистя преди да го смянам с ново, питам за помощ. Незнам къде се намира, честно дори не съм сигурен как изглежда Колите предпочитам да ги карам, така че някой ако има идея за местоположението, или пък някаква насока за почистването му, може да сподели.Ако някой се чуди, откъде знам че е то, като не ремонтирам коли - ами оборотите ми падат при празен ход, стига се до вибрация, после се връщат обратно, и познати разбирачи казаха - моторче!Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #2 Отговорено 2 Юни, 2010 В случая не е моторче, а клапан. Би трябвало да се намира от към задната част на входящия колектор, близо до дросела. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vendesign 4 #3 Отговорено 2 Юни, 2010 Ето и картинка, ако може с пръстче.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #4 Отговорено 2 Юни, 2010 Хаха.. аз си помислих, че става дума за по-старите CRV-та Сега ще видим кво пише в google Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #5 Отговорено 2 Юни, 2010 Гледам напред назад, и маи този двигател няма клапан за празните, защото е с електронен дросел и от там си регулира оборотите... ама това си го измислих аз... и не знам дали съм прав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #6 Отговорено 2 Юни, 2010 Джаджата от лявата страна... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове