Jump to content
gogosk

Автостъкла Кобра

Recommended Posts

Привет колеги, къде в Сф е най-приемливо и качествено поставянето на стъкла.За Кобра сервиз става въпрос. Благодаря на всички отзовали се.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега близо до ДЗИ (даже точно с/у ДЗИ) -> там след Орландовци

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Брат ми сменя малкото стъкло на задна лява врата на Civic-а когато му го бяха разбили в ето този клон на Кобра:АВТОСТЪКЛА КОБРА ул. ''Тодор Александров'' бл. 75тел. +359 2 9206903; +359 2 9282652e-mail: sales@autoglass.bgРаботно време:делнични дни: от 9:00 до 18:00събота : от 9:00 до 14:00Всъщност... той е доволен от отношението и вниманието което са му обърнали, понеже му казали че стъклото което имат и могат да му сложат е нек'во китайско менте и най вероятно ще духа, ще свири от вятъра, ще влиза вода... Препоръчали му да си намери оригинално, 2-ра ръка. Така и направил, после се върнал там и просто му го поставили (даже и пари не искали, той ги почерпил за услугата).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Аз преди 10тина дни смених предното стъкло точно в Кобра на Тодор Александров. Обслужването е на ниво, а самото стъкло е със сравнително добро качество. Има дребни изкривявания на места, но са приемливи :worthy:

Редактирано от Rossi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за помощта. Тъй като не съм от София ме интересуваха адреси и конкретно качеството след поставянето. Но в понеделник ще се сменя, няма как :D Още веднъж благодаря.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...