gogosk 0 #1 Публикувано 2 Юни, 2010 Привет колеги, къде в Сф е най-приемливо и качествено поставянето на стъкла.За Кобра сервиз става въпрос. Благодаря на всички отзовали се. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radko 10 #2 Отговорено 2 Юни, 2010 Колега близо до ДЗИ (даже точно с/у ДЗИ) -> там след Орландовци Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka_t 83 #3 Отговорено 2 Юни, 2010 Брат ми сменя малкото стъкло на задна лява врата на Civic-а когато му го бяха разбили в ето този клон на Кобра:АВТОСТЪКЛА КОБРА ул. ''Тодор Александров'' бл. 75тел. +359 2 9206903; +359 2 9282652e-mail: sales@autoglass.bgРаботно време:делнични дни: от 9:00 до 18:00събота : от 9:00 до 14:00Всъщност... той е доволен от отношението и вниманието което са му обърнали, понеже му казали че стъклото което имат и могат да му сложат е нек'во китайско менте и най вероятно ще духа, ще свири от вятъра, ще влиза вода... Препоръчали му да си намери оригинално, 2-ра ръка. Така и направил, после се върнал там и просто му го поставили (даже и пари не искали, той ги почерпил за услугата). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rossi 1 #4 Отговорено 2 Юни, 2010 (Редактирано) Аз преди 10тина дни смених предното стъкло точно в Кобра на Тодор Александров. Обслужването е на ниво, а самото стъкло е със сравнително добро качество. Има дребни изкривявания на места, но са приемливи Редактирано 2 Юни, 2010 от Rossi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gogosk 0 #5 Отговорено 2 Юни, 2010 Благодаря за помощта. Тъй като не съм от София ме интересуваха адреси и конкретно качеството след поставянето. Но в понеделник ще се сменя, няма как Още веднъж благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове