Golden 9 #1 Публикувано 31 Май, 2010 (Редактирано) Здравейте. Преди малко ходих до един сервиз защото имам следното проблемче: като завъртя волана на ляво и се чува едно пукане.. даже се е случвало да ми засича волана.. та ходих на сервиз и ми казаха че е от рейката.. въпросът ми е следния: къде мога да си я сменя и за какви пари ще излезе цялата работа.. много се притеснявам да не вземе да стане по-голям проблема и да не вземат да ме преметнат нещо.. за това се обръщам към вас. Редактирано 31 Май, 2010 от Golden Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Васил Влахов 154 #2 Отговорено 31 Май, 2010 ....ако напишеш от къде си,може би ще е по-лесно да ти се помогне колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Golden 9 #3 Отговорено 31 Май, 2010 ....ако напишеш от къде си,може би ще е по-лесно да ти се помогне колега Леле.. извинявам се много.. От София съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #4 Отговорено 31 Май, 2010 В техническия университет, смяната става за 2-3 часа. 140лв труда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Golden 9 #5 Отговорено 31 Май, 2010 (Редактирано) В техническия университет, смяната става за 2-3 часа. 140лв труда.а цена за рейката? или общо 140? Редактирано 31 Май, 2010 от Golden Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #6 Отговорено 31 Май, 2010 Рейката от тебе, там е само сервиз за всякакви хидравлични системи, нямат рейки за продажба... поне аз не знам да имат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Golden 9 #7 Отговорено 31 Май, 2010 Рейката от тебе, там е само сервиз за всякакви хидравлични системи, нямат рейки за продажба... поне аз не знам да имат.А има ли значение дали имам хидравлика или не.. щото аз нямам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #8 Отговорено 31 Май, 2010 Колега,направо мини от там за да ти кажат дали могат да ти оправят твоята рейка.Сервиза е зад бл.9 на ТУ има жълта реклама на ШЕЛ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #9 Отговорено 31 Май, 2010 А замислял ли си се за лагерите горе в бомбето ? Защото те по често блокирват от мизерия кал и ръжда.... и като блокират се чува едно тан Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #10 Отговорено 31 Май, 2010 А замислял ли си се за лагерите горе в бомбето ? Защото те по често блокирват от мизерия кал и ръжда.... и като блокират се чува едно танКолега, ти сигурен ли си че има такива лагери ,защото на 5г.нямам такива . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Golden 9 #11 Отговорено 31 Май, 2010 За да ви спестя гатанките.. въпросното пукане се получи след влизане в огромна дупка... беше си наистина брутално.. и след тва почна да ми пука така волана.. и от скоро почна и да ми забива от време на време като правя ляв завой.И имам едно въпросче.. каква е горе-долу цената на рейката за 4та генерация сивик.. да знам колко пари да приготвя.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #12 Отговорено 31 Май, 2010 (Редактирано) А защо не прегледаш първо нещата? Може да ти се е прецакал накраиник или да е нещо поправимо все пак. Защо бързаш да сменяш рейка. Редактирано 31 Май, 2010 от vex Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Golden 9 #13 Отговорено 31 Май, 2010 ммм да така мисля да направя.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Golden 9 #14 Отговорено 1 Юни, 2010 и все пак някаква цена за рейка или за поправката на мойта? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Golden 9 #15 Отговорено 1 Юни, 2010 Оправих колата. Благодаря ви много.Може да затворите темата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plat1ka 9 #16 Отговорено 6 Юни, 2010 Колега сподели все пак какво и беше. На мен така скоро ме уплашиха че съм за смяна на рейка и ми казаха 500 лв ремонт на рейката + труд. След което отидох при друг майстор и той ми каза че рейката си е наред и имам 2 накрайника за смяна и един тампон. Смени ми ги взе ми 120 лв за всичко и колата спря да пука. И Тъй като в другия сервиз малко са ме поизлъгали за рейката искам да разбера дали и за цената на ремонта и са ме метнали или найстина струва 500 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове