Jump to content
kembo

Оригинални джанти от 6 Vti с гумите

Recommended Posts

По темата гумите и джантите са ми на колата която е в Пазарджик и се кара само в събота така че евентуалния купувач ще ги пробва на самата кола ! Сделката може да стане само в събота защото само тогава съм в Пз ! Цена 520 лв който мисли да се пазари по добре да не си губим времето ! Само гумите 180 лв демонтажа за сметка на купувача само джантите не се продават! Джантите са прави не заварявани 1 та е малко надрана гумите са високоскоростни летни 195/55/15 размера на ВТИ дота им е 06 но не са карани много както казах живея в Сф колата е в ПЗ БАЛАНСИРАНИ БЕЗ БАЛОНИ КРИВО или КАКВИТО и ДА БИЛИ ЗАБЕЛЕЖКИ !!! Пращам снимки на всеки проявил интерес 0882000520 м тел 0888110102 вива Асен офертата е валидна 1 месец защото не ми достигат пари за погасяването на кредит след това е безмислено да ги продавам ПОЗДРАВИ на всички УВАЖАВАЩИ оригиналното

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Актуална е обявата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой не иска ли джанти за националната

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

малко да разчупим нещата !!! Гуми и джанти 520 лв. !!!! Джанти 400 лв !!! Джанти +2бр гуми (по избор) 460лв!!! Само гуми 4 бр 170 лв !!! 2 бр гуми (по избор) 90лв

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ГОРЕ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЗА триене търкалят се във Варна вече

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...