Jump to content

Recommended Posts

Здравейте Колеги,наскоро сменях предно дясно каре на моя сивик 1.5 vitec aerodeck и взех на Гло,но без гривната за ABS-a.Свалихме гриваната от старото каре и я сложихме,но се оказа по голяма и оплътнихме с изолирбанд/понеже нямаше друго под ръка/.Да обаче след известно време започна да се задейства ABS-a.Свалих гумата и видях че гривната се е поразместила и не стои срещу датчика. Някой има ли идея с какво да я закрепя по здраво ?Мерси предварително:lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Каква е разликата м/у диаметъра на гривната и този на карето (стъпалото, на което я набиваш)?С други думи колко е хлабината м/у гривната на АБС-а и карето?Най-лесно е да изрежеш подложка от тънка ламарина (с необходимата дебелина) и да я използваш, за да набиеш гривната на АБС-а с необходимата стегнатост (стига хлабината да позволява, за това питам каква е?)П.С. кой е номера на карето на ГЛО, което си купил?

Редактирано от emod

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за включването колега! карето е 3220К и със сериен номер 959626020. Разликата в диаметъра не знам точно колко е но с изолирбанда направих два слоя и се позастопори.За варианта с ламаринката и аз си мислех и ще го пробвам или ще използвам някакво лепило за метали/по-дебел слой от лепилото сигурно ще оплътни/ ако стане ще пиша пак.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ако пак ти се наложи да сменяваш външно каре търси - GLO 3434КЕто и линк с размерите му- GLO 3434КТова е най-близкият до оригиналния размер + гривна за АБС-с с 50 зъба (личен опит; сменил съм и двете).Успех!

Редактирано от emod

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...