Jump to content
Todor_Gagovski

Моля за помощ

Recommended Posts

Колеги преди два дена ми удариха хондата докато я беше паркирана пред блока на приятелката ми. Щетите не са много,малко ламарини и задния ляв мигач.За зла участ тъкмо ми беше истекло каското а както знаем само то покрива такава щета. Моля ако знаете магазин, или саит , или пък авто морга, от където да намеря заден ляв мигач за Хонда акорд турер 2004 г да споделите.Предварително благодаря на отзовалите се.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

в купува/продава най - отгоре са обявите за автоморгите :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

в купува/продава най - отгоре са обявите за автоморгите :cool:

Да бе да е са гледах и ги няма някой ги е преместил :rolleyes::) . Редактирано от fenabg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Лоши хора нали :rolleyes: Да ги местят горе.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Балагоевград сепродава tourer на части. http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topme...&f1=details Ако съм збъркал линка,адреса за връзкае: Гоце Делчев, с. Мoсомище0895424949Регион: Благоевград.Ако и това съм объркал,потърси в mobile.bg на accord 2003 г. коли на части.На снимките колата е ударена от пред,и задните светлини и стопове са здрави.Аз се обаждах за джантите,но само три са читави.Има и тънка резервна гума.Аз доста зор видях докато си намеря такава,че моя tourer е с авариен кит(на който много не мога да разчитам) и газова бутилка на мястото на резервната гума.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...