ajax6 1 #1 Публикувано 27 Май, 2010 някой знае ли колко може да струва ,днес видях една кола цялата в карбон и ми напарави впечатление Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Васил Влахов 154 #2 Отговорено 27 Май, 2010 Ами между 70-75 лв е кв.метър на 3М ....смятай сам ако ти се занимава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ajax6 1 #3 Отговорено 27 Май, 2010 (Редактирано) това цена със слагането на фолиото ли е ? Редактирано 27 Май, 2010 от ajax6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Васил Влахов 154 #4 Отговорено 27 Май, 2010 Не е мой - това е само цена на фолиото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chirenski 18 #5 Отговорено 28 Май, 2010 Капак преден за сивик 4г (или crx) излиза 144 лв само фолиото на 3М Това цени във Варна. от там нататък си правиш сметката, но според мен около 1000лв грубо с поставянето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #6 Отговорено 28 Май, 2010 Не е оправдана инвестиция мой.Едно време като бачках в рекламна къща сме поставяли на предни капаци... дори и да е на 3М с каквото работихме ние, след време пак започва да се надига, набръчква и т.н.Само преден капак може да си намериш на 500лв карбонов примерно.което ще е ~ 30-40% по скъпо отколкото да си го направиш с фолио.Сам си направи сметката дали има смисъл - според мен няма.Ачо @ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове