едмундо 34 #1 Публикувано 26 Май, 2010 http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topme...&f1=details я къв мотор имат хонда.... !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #2 Отговорено 26 Май, 2010 тоз бокстер на много интересно място са го сложили !!! Интересно ми е дали ще е 4х4 колата и тоз знае ли кво изобщо продава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #3 Отговорено 26 Май, 2010 Ми то си е далавера, ако тоя прелюд верно е с боксер от субару !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prodan 0 #4 Отговорено 26 Май, 2010 Моя определено изглежда по-различно !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
жоро74 0 #5 Отговорено 26 Май, 2010 !!! това що за птица е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #6 Отговорено 26 Май, 2010 Ми то си е далавера, ако тоя прелюд верно е с боксер от субару Абе не знам аз ли съм кьораф, или на 1вата снимка колата няма чистачки, а на втората има !!! да не говорим че бомбетата на амортесьорите не са същите като на прелюд ама хич.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #7 Отговорено 26 Май, 2010 Ако е 2,0 от субаро предполагам ще е една много добре подготвена кола за турбиниране !!! и ако е и 4-ка, този Прелюд ще избие рибата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZAPPA 39 #8 Отговорено 26 Май, 2010 (Редактирано) Освен всичко снимката под капака е на автомобил с десен волан !!! , а другата е на Прелюд с лява дирекция. Редактирано 26 Май, 2010 от ZAPPA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #9 Отговорено 26 Май, 2010 Абе не знам аз ли съм кьораф, или на 1вата снимка колата няма чистачки, а на втората има !!! да не говорим че бомбетата на амортесьорите не са същите като на прелюд ама хич....Плюс това са движат отляво на дясно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude_2.3 21 #10 Отговорено 26 Май, 2010 Това си е някаква абсолютна измислица.... наистина е с дясна дирекция под капака и не се виждат чистачки. Нещо са объркали снимките. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fresh4y 38 #11 Отговорено 26 Май, 2010 И ако има един турбо кит в багажника някои ще кара ХОнда ВРХ за 4к лева !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZAPPA 39 #12 Отговорено 26 Май, 2010 Ако е неволна грешка- голяма веселба! !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
жоро74 0 #13 Отговорено 26 Май, 2010 може би това е цена само за купе,а отделно ти дават и двигател за суап Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #14 Отговорено 26 Май, 2010 може би това е цена само за купе,а отделно ти дават и двигател за суап Оптимист !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
жоро74 0 #15 Отговорено 26 Май, 2010 !!! нямакакво да гадаем,някой да звънне и да попита. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #16 Отговорено 26 Май, 2010 нямакакво да гадаем,някой да звънне и да попита.Хах, като звънна кво да питам - що продавате 1 кола, а сте сложили снимки от 2 !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
жоро74 0 #17 Отговорено 26 Май, 2010 !!! утре ще се обадя и ще ви кажа каква е врътката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kobayashi 5 #18 Отговорено 26 Май, 2010 !!! утре ще се обадя и ще ви кажа каква е врътката.Питай го да не би да е от Перник! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
W-POWERRRRR 3 #19 Отговорено 26 Май, 2010 http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topme...&f1=details я къв мотор имат хонда.... !!! :Dти ма уби ле човек,как си го написал с ирония оф, заболя ме корема от смях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #20 Отговорено 27 Май, 2010 а защо не погледнете субарото което продава дали не е с снимката на Прелюдовия мотор ... какво странно има човека има две коли и е объркал снимките когато ги публикува! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #21 Отговорено 27 Май, 2010 ...човека е написал ,че колата има ''дребни забележки'' кво се чудите . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове