Jump to content
gamencerista

Продавам много Car Audio

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте отскоро съм без собствен автомобил и продавам цялото аудио което имам вкъщи.

Започвам :

1Бокс Crunch, за два 10 инчови говорителя. Почти перфектно състояние - 40 лева

2 2 броя Hertz DS250 новия модел. Почти нови, свирили на усилвател 2х60 - 110 лв броя , 200 - 2 бр.

3 Бокс 12 инча с говорител МТХ, перфектно състояние, свирил на 200 вата усилвател - 140 с кутията , ако е с усилвателя Boschmann X8028 - цената е 200 лева , ако е с усилвателя Boschmann X8028 и комплекта кабели - 215 лева .

4 Усилвател Boschmann X8028, захранвал съм МТХ-а с него. Вънщни забележки, виждат се на снимките. - 70 лева , ако е с комплекта кабели - 90 лева

5 Пълен комплект кабели, 8мм2 доколкото си спомням, перфектно състояние. - 25 лева

6 Елипси Hertz DCX690. Перфектни състояние, свирили само към СД. - 70 лева , резервиран за сега.

7 Pioneer DEH5900MP, супер плеър, много настройки на звука, 12 цвята, дистанционно. Липсва декоративната лайсна. -180лв. Монтирано в служебната кола.

Цени : (по договаряне )

Снимки на всички артикули тук : http://gamencerista.snimka.bg/tuning/car-auido.503954

От София съм, 0899 94 25 93 или на ЛС

Всичко което продавам работи на 100 %, възможно е да се пробват във ваша кола.

Редактирано от kokodaf

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кутията с 10-ките и елипсите продадени.Промоция за МТХ-а стъпалото и кабелите :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...