Dragi4 1506 #1 Публикувано 23 Май, 2010 Евентуално някъде в наличност Т4 гарнитура дали знаете! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM.BG 754 #2 Отговорено 23 Май, 2010 Аз минах по тоя път ама понеже бях с много странна турбинка се наложи да си направя гарнитура и я направихме от МЕД, достатъчно мека е а в същото време издържа на много висока температура. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #3 Отговорено 23 Май, 2010 Драго хващаш пътя и утиваш където продават гарнитури за камиони /части за камиони/повечето са с т4 турбини ,има само в6 мерцедес те са с т3 и всички са метални ! То и за други колеги се отнася това ,защото другите неиздържат и се духват за отризателно време ,а псоле е много кофти изстъргването и защото е като залепнала. ако беше от бургас да те насоча ама във Варна незнам къде ги има. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #4 Отговорено 23 Май, 2010 Мерси!Тея тука са толко зле....за Vband скоби не бяха чували Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #5 Отговорено 27 Май, 2010 Намерих гарнитура в дом на камиона,естествено не същата ами за twin port.6 лв струва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #6 Отговорено 27 Май, 2010 Е важно е че си намерил ,нямаха ли за Т4 но без преградата за 2ин порта ? Иначе Т3ките са едно към едно ,но аз мойта до изрязвах защото ми беше малко малка май са ми пробурали някво менте гаррет с т4 фланец щом Т3 ми беш емалка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #7 Отговорено 28 Май, 2010 Е ако имаше нямаше да си причинявам флекс тунинга Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове