румен петков 2 #1 Публикувано 23 Май, 2010 (Редактирано) Тъй като старият ми акумулатор очевидно издъхва,се замислих за смяната му с нов.Погледнах характеристиките му,и останах силно озадачен?Значи двигателят е 2000 кубика (Honda Cr-v 1 gen),а пък капацитета на акумулатора е 45 Ач и EN-330.Възможно ли е това акумулаторче да завърта двехилядикубиков двигател, когато навън стане -20гр.Ако някой колега с ЦРВ знае характеристиките на акумулатора си,да пише (понеже купих колата с този акумулатор,но въобще не знам дали е бил сложен в последния момент колкото ЦРВ-то да бъде продадено с някакъв).Понеже пък поставката за акумулатора със планката за неговото закрепване съответстват точно на такива габарити на акумулатора-Дължина-23 см.,Ширина-13 см. и Височина-20 см. Редактирано 23 Май, 2010 от румен петков Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #2 Отговорено 23 Май, 2010 Може и да помогне малко: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=45487 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
румен петков 2 #3 Отговорено 29 Май, 2010 В края на краищата след много ровене във различни форуми и специализирани сайтове и интернет магазини,си поръчах и купих по интернет акумулатор Берга Бейсик-Блок необслужваем със същите характеристики като на стария.Избрах Берга защото четох в един тест на АДАК,че акумулаторите Берга са най-добри.Дано съм направил правилния избор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове