Jump to content
dylanmiroslav

какъв е разход на Прелюд 2.0 133 коня, моля споделете

Recommended Posts

Здравейте колеги, искам да разбера какъв е разхода на Прелюд 2.0 133 коня в градски и извънградски условия. Имам предвид нормално каране, без спортни изпълнения. Мисля да си закупя такъв автомобил, защото имам Сивик 1.4 ис и съм мн доволен от него и затова съм се спрял пак на Хонда. Надявам се всеки който има такъв автомобил да сподели колко бензин му гори, но при нормално каране (икономичен режим) иначе разхода при стъпка е ясен ...... Благодаря предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето ти Тема по въпроса :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако всичко му е наред и го караш както трябва - градско 12-13, извънградско 7-7.5. Другото са градски легенди. Разбира се и двете цифри търпят промяна. Това, което мога да ти предложа, е следното:СтаричкоПо-новичкоАко малко вдяваш от руски, ще разбереш, че среденият разход и за двата модела варира от 8.6 до 9.2. Пак казвам - ако всичко му е наред. Бензиновите двигатели имат склонност да катерят много бързо разхода, особено в градски условия. Така че там вече може да очкваш изненади. Моя Сивик (127 к.с., автоматик) в Пловдив даваше приблизително 9 литра с много, много умерено каране. Извънградско пак зависи - под 6-6.5 не е падал.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако всичко му е наред и го караш както трябва - градско 12-13, извънградско 7-7.5. Другото са градски легенди. Разбира се и двете цифри търпят промяна. Това, което мога да ти предложа, е следното:СтаричкоПо-новичкоАко малко вдяваш от руски, ще разбереш, че среденият разход и за двата модела варира от 8.6 до 9.2. Пак казвам - ако всичко му е наред. Бензиновите двигатели имат склонност да катерят много бързо разхода, особено в градски условия. Така че там вече може да очкваш изненади. Моя Сивик (127 к.с., автоматик) в Пловдив даваше приблизително 9 литра с много, много умерено каране. Извънградско пак зависи - под 6-6.5 не е падал.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

какво ще рече да го карам както трябва ? Икономично каране ли ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...