Jump to content
jorko82

Размер на гуми

Recommended Posts

Здравейте колеги.Имам останали едни гуми от едно БМВ Е36 и се чудя дали ще станат за моя Сивик -англичанка.Размерът и е 185/65/15 .Дали ще станат и дали ще опират !?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще станат-няма да опират.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Би трябвало да нямаш проблем.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

оригиналния размер на англичанките е 175-65-14 ако сложиш 185-65-15 ще има разлика в диаметрите +38мм сам прецени като седнат няколко човека отзад и багаж дали през дупките няма да опира

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

оригиналния размер на англичанките е 175-65-14 ако сложиш 185-65-15 ще има разлика в диаметрите +38мм сам прецени като седнат няколко човека отзад и багаж дали през дупките няма да опира

На мен до вратата ми пише 185/60/14 и с него разликата става +44мм, което мисля, че е много. Освен това, километража ще се разминава с 5-6км. Редактирано от MachineMan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

185-60-14 и 175-65-14 почти нямат разлика едните ги слагат на фастбека другите на аиеродека като оргинални

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Оригиналните на 1.4 и 1.5 VTEC ги дават 185/60/14 на 1.6 моделите 195/55/15, на 65 мисля, че са доста високи.

Редактирано от TYPE-S

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега аз сам с 195-50-15 и нямам проблеми.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фабричният размер на англичанките е 185/65/14. Не говорете глупости. Ако сложиш 185/65/15, диаметърът на гумата ти ще се увеличи с 25мм.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

175/65/14 и 185 става

Редактирано от Plevelcho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фабричният размер на англичанките е 185/65/14. Не говорете глупости. Ако сложиш 185/65/15, диаметърът на гумата ти ще се увеличи с 25мм.

Ти не говори глупости най-добре!Англичанките са с доста размери на гумите фабрично и то според зависи двигателя. И 18 цола да сложиш пак няма да имаш проблем с опирането, вече за разминавнето на километража е нещо друго. Ще има разминавне ама това явно не те интересува, а дали ще се събере гумата - е нямаш проблеми там.Слагай смело и не се плаши :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...