venkozs 0 #1 Публикувано 20 Май, 2010 Здравейте,Имам два въпроса ,ако можете помагайте....1.Какви пари ще ми отидат за смяна на съединител?2.Копчето за парното ми зацепи по средата и духа само топло.Някакви идеи?Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #2 Отговорено 20 Май, 2010 1.-ок 250 кинта само чарковете.Отделно работа2.Май е на жило-разглоби и виж.На другия му край има клапа-там треа да е проблема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venkozs 0 #3 Отговорено 21 Май, 2010 1.-ок 250 кинта само чарковете.Отделно работа2.Май е на жило-разглоби и виж.На другия му край има клапа-там треа да е проблема Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #4 Отговорено 21 Май, 2010 Да на жило е и може да пробваш без да разглобяваш като легнеш най-отдолу се вижда.Малко е трудно за достигане но не и невъзможно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
S.Nikolaev 2 #5 Отговорено 21 Май, 2010 за труд за съединителя ~100тина лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venkozs 0 #6 Отговорено 21 Май, 2010 Благодря Ви!Утре ще се боря с парното. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #7 Отговорено 21 Май, 2010 По проблема с парното - отваряш капака, и някъде под дросела би трябвало да ти се намират тръбите, които отиват за радиаторчето - на единия маркуч има няква клапа, до която стига жилото, дето ти е изведено на таблото. Временното решение е да си вдигаш капака всеки път и от там да го променяш топло/студено когато се наложи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kristi09 206 #8 Отговорено 21 Май, 2010 за парното ако е англичанка се е счупил пластмасовия държач на жилото който е зад централната конзола.........така че разглабяне на конзолата и или лепиш държача или го сменяш..........успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venkozs 0 #9 Отговорено 23 Май, 2010 Оказа се държача.Залепих го,подсилих го,дано да да се окаже сполучливо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове