DJ Eps 3 #1 Публикувано 19 Май, 2010 Здравейте колеги! Изпаднах в кофти положение и в последния момент се оказа,че шоферчето на бала на приятелката ми няма да може да дойде. Проблема стана,защото до последно не се знаеше нищо и нямаше как да го информирам по-рано (съответно аз съм си виновен)! Въпроса ми е, ако има някой желаещ с хубава хондичка с оптичен тунинг от 5-та генерация нагоре да бъде шоферче на бала срещу символична сума (поради кофти финансова криза ест), нека пише. Може би много хора ще ме оплюят,че няма как да дам повече от 60лв за услугата и ще се изсмеят,но това са възможностите ми. Въпроса е, че приятелката ми не иска лъскави лимузини или джипове,а много държи на Хонда, при това с хубав оптичен тунинг. Ако никой не се поинтересува до довечера от "офертата", ще ми се наложи да използвам познати които да я карат или с Таурег или с Ауди А4. При тях ще ми е без пари,но искам да й осъществя мечтата и на бала си да е с тунинг хонда. Малко разяснения по отношение на бала: София. 16:00часа на 21.05 (този петък) на светофара на Опълченска и Мария Луиза. Вземаме я и отиваме към Сухата река до 44-Соу, а от там до дружба за класната им. Всичко за шофера приключва до Хотел Родина. Това са има-няма 3 часа ангажимент, за 60лв. Ако има желаещи нека пишат или да звъннат на 0898508155 - Иван Харалампиев. Естествено бих желал да видя снимки на колата още днес, ако с някой го устройва това. Предварително благодаря и се извинявам на модераторите,ако темата не е за тук!P.S.Сорка и на всички които ме мислят за луд да намеря за 1 ден шофер с хубава кола за бал, за 60лв, но такива са ми възможностите и така се стекоха обстоятелствата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Walker Japan 65 #2 Отговорено 19 Май, 2010 (Редактирано) Айде колеги няма ли кой да помогне на момчето,аз бих ама съм от Пловдив пък и нямам яка хондела мойта си е сток Редактирано 19 Май, 2010 от Emeca Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DJ Eps 3 #3 Отговорено 19 Май, 2010 Колеги, благодаря за отзивчивоста! Намери се шофер, така че проблема е решен. Модераторите могат да трият. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fero 9 #4 Отговорено 19 Май, 2010 Колега радвам се че си оправил положението.Аз да попитам нали имаше някъде тема за баловете за да си организираме нещо като шествие на хонди? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wish 36 #5 Отговорено 19 Май, 2010 Ето я темата Цък Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове