Jump to content
rusiq_81

Намам аварийни :(

Recommended Posts

Изчезнаха ми аварийните днес изневиделица разбрах че не работят.Мигачи има и нп както и с алармата на заключване и отключване си светят но от копчето не искат.Нямах време днес да прегледам каквото и да било но ме съмнява да е от копчето.Някой ако е имал същия проблем ще се радвам да ме насочи да не се лутам :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ако не мислиш, че е копчето пробваи с някое бушонче.Ето една схема ма незнам дали ще ти помогне щото не вдявам англииски.http://media.snimka.bg/6093/018441855-big.jpg

Редактирано от men4e

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здравейте и аз имам същия проблем на сивик 6ген. намерих релето за мигачите но като го замеря едното краче не показва нищо свързани ли са аварийните със мигачите и ако са може би това краче е за тях или има някъде другаде бушон

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

в двигателния отсек има бушониера :) в нея има бушонче 10ампера то е проблема :) Поне при мен беше то и след като разглобих половината кола го намерих :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямам аз такъв колега там,може ли да погледнеш как се води това бушонче какво пише на капака :zen:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Hazzard light fuse :) Това пише. (червено 10А бушонче)

Редактирано от chirenski

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще го птърся днес при другите бушончета вътре в купето.Другото което забелязах е че когато пусна аварийни (не тръгват разбирасе) ми се изгубват мигачите.Като е натиснато копчето няма мигачи.Ще видя сега събота и неделя да я поразкостя :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

100 % съм сигурен ,че въпросния бушон и при мен беше така :) Разликата е,че на 5,6 ген не знам къде се намира ;) на 4та е в двигателния отсег :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега имаш едно голямо черпене от мен.Намерих въпросния бушон беше изгорял,смених го и всичко е 6+ :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То черпенето лесно, кажи къде го намери за да не се чудим следващия път :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...