rusiq_81 25 #1 Публикувано 18 Май, 2010 Изчезнаха ми аварийните днес изневиделица разбрах че не работят.Мигачи има и нп както и с алармата на заключване и отключване си светят но от копчето не искат.Нямах време днес да прегледам каквото и да било но ме съмнява да е от копчето.Някой ако е имал същия проблем ще се радвам да ме насочи да не се лутам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
men4e 0 #2 Отговорено 18 Май, 2010 (Редактирано) Ако не мислиш, че е копчето пробваи с някое бушонче.Ето една схема ма незнам дали ще ти помогне щото не вдявам англииски.http://media.snimka.bg/6093/018441855-big.jpg Редактирано 18 Май, 2010 от men4e Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slona 5 #3 Отговорено 18 Май, 2010 здравейте и аз имам същия проблем на сивик 6ген. намерих релето за мигачите но като го замеря едното краче не показва нищо свързани ли са аварийните със мигачите и ако са може би това краче е за тях или има някъде другаде бушон Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chirenski 18 #4 Отговорено 19 Май, 2010 в двигателния отсек има бушониера в нея има бушонче 10ампера то е проблема Поне при мен беше то и след като разглобих половината кола го намерих Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rusiq_81 25 #5 Отговорено 20 Май, 2010 Нямам аз такъв колега там,може ли да погледнеш как се води това бушонче какво пише на капака Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chirenski 18 #6 Отговорено 21 Май, 2010 (Редактирано) Hazzard light fuse Това пише. (червено 10А бушонче) Редактирано 21 Май, 2010 от chirenski Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rusiq_81 25 #7 Отговорено 21 Май, 2010 Ще го птърся днес при другите бушончета вътре в купето.Другото което забелязах е че когато пусна аварийни (не тръгват разбирасе) ми се изгубват мигачите.Като е натиснато копчето няма мигачи.Ще видя сега събота и неделя да я поразкостя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chirenski 18 #8 Отговорено 21 Май, 2010 100 % съм сигурен ,че въпросния бушон и при мен беше така Разликата е,че на 5,6 ген не знам къде се намира на 4та е в двигателния отсег Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rusiq_81 25 #9 Отговорено 31 Май, 2010 Колега имаш едно голямо черпене от мен.Намерих въпросния бушон беше изгорял,смених го и всичко е 6+ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chirenski 18 #10 Отговорено 1 Юни, 2010 То черпенето лесно, кажи къде го намери за да не се чудим следващия път Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове