Jump to content
Lubo_90

Малко помощ за спирачен цилиндър

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте колеги, трябва ми вашата помощ за спирачен цилиндър (WHEEL CYLINDER) Знам че от интернет е 10000 пъти по ефтино от личен опит.. та намерих това http://www.bectrade.com/brake-calipers/p82...der-toyota.html но незнам какво означават "OEM reference numbers" незнам дали става за моя ЦР-В 2002написх номера на модела 43019S7S000 но незнам понеже пише ТОЙОТА а отдолу както виждате има в онази таблица (която незнам каква е) и моя номер... препоръки ? !!! WHEEL CYLINDER'а е заден (REAR) поне такъв ми трябва..нз дали са различни

Редактирано от Lubo_90

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже все още немога да намеря за ЦР-В.. ще може ли да ми кажете дали на HONDA SHUTTLE стават..или на някой др модел или марка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

А този номер откъде го извади? Защото аз поне не намирам нищо друго освен заден спирачен апарат, а на теб доколкото разбирам ти трябва спирачен цилиндър за челюстите на ръчната спирачка...Този който е на сайта дори и да става, неможеш да си го поръчаш.... щото от този сайт като гледам се поръчва с контейнерите !!!По-добре виж тук:http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=46410&st=0

Редактирано от Player101

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ИЗВИНЕТЕ, ОБЪРКАЛ СЪМ СИ ТЪРСЕНЕТО ДОРИ.. става на въпрос не за цилиндъра А ЗА BRAKE CALIPERS (REAR) другия ми въпрос е какво значи REBUILT, защото на доста обяви го пише...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже все още немога да намеря за ЦР-В.. ще може ли да ми кажете дали на HONDA SHUTTLE стават..или на някой др модел или марка

Не, само от Легенд 3.2 i ..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи спирачен апарат ти трябва. Става и от други Crv-та например с К20А1 и от още няколко модела на хонда...REBUILT значи рециклирана част.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Темата може да бъде изтрита вече :book:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А как реши проблема ? :book:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители