Lubo_90 0 #1 Публикувано 15 Май, 2010 (Редактирано) Здравейте колеги, трябва ми вашата помощ за спирачен цилиндър (WHEEL CYLINDER) Знам че от интернет е 10000 пъти по ефтино от личен опит.. та намерих това http://www.bectrade.com/brake-calipers/p82...der-toyota.html но незнам какво означават "OEM reference numbers" незнам дали става за моя ЦР-В 2002написх номера на модела 43019S7S000 но незнам понеже пише ТОЙОТА а отдолу както виждате има в онази таблица (която незнам каква е) и моя номер... препоръки ? !!! WHEEL CYLINDER'а е заден (REAR) поне такъв ми трябва..нз дали са различни Редактирано 15 Май, 2010 от Lubo_90 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lubo_90 0 #2 Отговорено 15 Май, 2010 Понеже все още немога да намеря за ЦР-В.. ще може ли да ми кажете дали на HONDA SHUTTLE стават..или на някой др модел или марка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #3 Отговорено 15 Май, 2010 (Редактирано) А този номер откъде го извади? Защото аз поне не намирам нищо друго освен заден спирачен апарат, а на теб доколкото разбирам ти трябва спирачен цилиндър за челюстите на ръчната спирачка...Този който е на сайта дори и да става, неможеш да си го поръчаш.... щото от този сайт като гледам се поръчва с контейнерите !!!По-добре виж тук:http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=46410&st=0 Редактирано 15 Май, 2010 от Player101 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lubo_90 0 #4 Отговорено 15 Май, 2010 ИЗВИНЕТЕ, ОБЪРКАЛ СЪМ СИ ТЪРСЕНЕТО ДОРИ.. става на въпрос не за цилиндъра А ЗА BRAKE CALIPERS (REAR) другия ми въпрос е какво значи REBUILT, защото на доста обяви го пише... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #5 Отговорено 15 Май, 2010 Понеже все още немога да намеря за ЦР-В.. ще може ли да ми кажете дали на HONDA SHUTTLE стават..или на някой др модел или маркаНе, само от Легенд 3.2 i .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #6 Отговорено 15 Май, 2010 Значи спирачен апарат ти трябва. Става и от други Crv-та например с К20А1 и от още няколко модела на хонда...REBUILT значи рециклирана част. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lubo_90 0 #7 Отговорено 7 Юни, 2010 Темата може да бъде изтрита вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #8 Отговорено 7 Юни, 2010 А как реши проблема ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове