KOS_with_NOS 18 #1 Публикувано 14 Май, 2010 От известно време карам Д15З1 с турбо ККК КП-35 на 0.5 бара. Карам си аз днес и смачквам гаста на 3 с около 70. След около 2-3 секунди колата подивя и гумите просвириха и "оплаших гълабите". Цялата работа е заради шибания гейт, на който вакуумния маркуч бе излязал и турбото е помпило на макс. Има ли някаква възможност главата да е незасегната при положение че мога да си вкарам кракът през блока? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #2 Отговорено 14 Май, 2010 Много е вероятно и нищо да и няма !!!Честно да ти кажа съм виждал около 10тина гръмнали мотора, само 1 беше с окепазена глава на 1ви цилиндър.Всички останали са с насрани блокове , но главата е непокътната.Сега като каза за крака в блока ... сетих се да пусна една темичка "Стената на плача" и там да публикуваме красоти след като сме си насрали моторите Айде събирай и газ , че адреналина трябва да е на макс! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KOS_with_NOS 18 #3 Отговорено 15 Май, 2010 тов за стената на плача ми хареса. а някой знае ли дали з1 глава става на б2 блок? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове