Jump to content
asentchernaev

опит за кражба или..

Recommended Posts

Здравейте колеги, не става въпрос за хондата ми, но все пак да споделя:Тази нощ другата ни кола е била отваряна на паркинга - VW BORA 2003 г. Подозирам че е опит за кражба, въпреки че е застрахована в Булинс. Жена ми е намерила колата сутринта с 4 свалени прозореца и отключена, обади ми се много притеснена, но тъй като нищо не липсвало, решихме че е проблем с алармата. Сега обаче е видяла че шофьорската врата ключалката е разбита, което очевидно е станало през нощта, защото през деня колата е била в закрит служебен паркинг. Сутринта на отиване към офиса й е гаснала веднъж и я е запалила супер трудно (1 мин въртене) въпреки че колата никога не е правила такива магарии. Отделно в момента алармата на работи - заключва, но не отключва, може да се отключи само с ключ и изобщо се държи странно. Сега мацката чака мобилната група, защото ни е страх да караме в това състояние - да не спре, да не изгори нещо изобщо нямам идея какво е станало (ако е правено нещо по кабели или друго нямам идея).Та: според вас възможно ли е да е опит за кражба, понеже точно на това ми прилича - някой да е бъзикал алармата но да не се е справил - няма разкъртено нищо, никакви поражения, абсолютно нищо не липсва, цд-то е било без панел но си е на място, жабката е подредена сякаш не е ровено изобщо в нея. Това е станало срещу ОМВ на окръжна болница, точно на 30 м срещу ОМВ-то на доста светло място с директна видимост от стъклата на ОМВ-то- да не говорим че доста често при нас седи и сотаджийска кола (въпреки че не винаги е там и вероятно точно тогава не е била). Не знам и Булинс дали ще ни оправят алармата .. за ключалката е ясно че е разбита..

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми ти сам си си отговорил. някой се е мъчил да я краде, повярвай ми, не, че не са могли. друго е станало, някой е минал или знам ли. НО внимавай, щом са я набелязали, няма отърване. сигурно няма да е скоро, но пак ще се пробват. прибирайте я в някой гараж или и сложи някъде некво ключе-да прекъсва захранването на помпата допълнително, на инжектори или квото се стеиш, което би блокирало запалването, и го сложи някъде, където не биха го намерили, под преден капак, под нещо скрито :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако има пълно автокаско в булинс няма за какво да се тревожиш момчетата от секюри марк си знаят работата. :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да има пълно каско точно там и до днес бях и аз спокоен но сега като ни се случи ми се струва че нещата не са толкова сигурни

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

няма отърване ако са я набелязали ако ще и резервоара да откачаш да си го вземаш с тебе ... кофти .. другото е може просто проба да правят на колата .. смисъл да се учат само, но и аз препоръчвам силно и горещо ДИРЕКТНО КОПЧЕ за прекъсване на захранването на бензиновата помпа.. ако нямаш идеи къде да си го сложиш пиши ми едно лично ще ти кажа тук таме някое местенце

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега,Уведомихте ли застрахователите? Те си знаят работата!Колкото до ключетата - има смисъл, ако са аматьори. Иначе и на колесар и с паяк - пак ще я отнесат!Знам за действителни случаи, при които колата се краде даже с теглич!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, съквартиранта ми кара VW Golf 3 и му го разбиват няколко пъти по аналогичен начин.Първия път бяха пробили шофьорската врата точно под ключалката и явно от там по някакъв начин отварят вратата. Алармата не се беше задействала изобщо. Тогава му отнесоха касетофона, защото не си го беше прибрал. Сцената става на охраняем паркинг в Бизнес Парк София.Втория път имаше симптоми подобни на твоите - четирите стъкла свалени и от колата липсаше само едно хендсфрии.Явно, понеже е масова марка, кварталните 'майстори' са много навътре с VW-тата и ги отварят за норматив.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...