ianiovski 13 #1 Публикувано 8 Май, 2010 Може ли да се променя облика на форума от контролния панел ? Гледах но никъде не намирам ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #2 Отговорено 8 Май, 2010 Може ли да се променя облика на форума от контролния панел ? Гледах но никъде не намирам ?Не. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #3 Отговорено 8 Май, 2010 Начина по който изглеждат темите ли искаш да промениш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ianiovski 13 #4 Отговорено 8 Май, 2010 (Редактирано) самият форум сега както е червен да стане черен напримерно Редактирано 8 Май, 2010 от ianiovski Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #5 Отговорено 8 Май, 2010 Скина за сега не може да се променя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lud fen 0 #6 Отговорено 12 Май, 2010 Онзи ден влязох във форума на Ситорен - ми подредена работа .Преди съм влизал във VW -като при нас ардауш и същите всезнайковци.Просто изразявам мнение за да не отварям нова тема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #7 Отговорено 12 Май, 2010 Онзи ден влязох във форума на Ситорен - ми подредена работа .Преди съм влизал във VW -като при нас ардауш и същите всезнайковци.Просто изразявам мнение за да не отварям нова тема.Съжалявам за оф-топика, ама не може да се сравняват форумите на 2те марки. Не знам колко е подреден тяхния, ама тема (да не кажа раздел) за срещи няма (или поне аз за 10 мин не намерих). За сметка на това има 2 раздела посветени на горивото (алтернативни горива и разход на гориво. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове