vendesign 4 #1 Публикувано 5 Май, 2010 Амортисьора е за модела който започва производство от 2002 г. Ляв преден е, оригинален, смея да твърдя че е в доста добро състояние, не е нов. Мога да го дам за тест ако някой иска. Цена 120 лв. като може да я коригирам ако теста покаже състояние различно от много добро. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vendesign 4 #2 Отговорено 18 Октомври, 2011 Амортисьора е за модела който започва производство от 2002 г. Ляв преден е, оригинален, смея да твърдя че е в доста добро състояние, не е нов. Мога да го дам за тест ако някой иска. Цена 120 лв. като може да я коригирам ако теста покаже състояние различно от много добро.90 лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vendesign 4 #3 Отговорено 10 Ноември, 2011 Амортисьора е за модела който започва производство от 2002 г. Ляв преден е, оригинален, смея да твърдя че е в доста добро състояние, не е нов. Мога да го дам за тест ако някой иска. Цена 120 лв. като може да я коригирам ако теста покаже състояние различно от много добро.90 лв50 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове