wink 18 #1 Публикувано 4 Май, 2010 Колеги понеже знам за няколко човека които искат да ги изпратим с колона от Хонди,нека всички абитуриенти които желаят изпращане да пишат в тази тема място,дата и час на тръгване!Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fir3 468 #2 Отговорено 7 Май, 2010 15:30 на 24-ти май ето тук: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gothic Angel 2 #3 Отговорено 7 Май, 2010 Само за София ли важи искам да питам аз? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #4 Отговорено 7 Май, 2010 Само за София ли важи искам да питам аз? Разбира се че не,но заглавието на темата е за София и незнам дали четат от другите градове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Аз-съм споко 29 #5 Отговорено 7 Май, 2010 Ако ще се прави нещо подобно във Варна ще се включа и аз ,но без 21ви ,че тогава е моето изпращане ;] Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gothic Angel 2 #6 Отговорено 10 Май, 2010 Аз не съм абитуриентка, ама съм абсолвентка тази година и понеже адски много се радвам, че най-сетне дойде Моментът, ми се ще да го отбележа подобаващо (евентуално)... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wish 36 #7 Отговорено 18 Май, 2010 (Редактирано) Айде дойде и моят ред-така де на мойта мацка.22 май-Събота, 16:45 на метростанция Сливница.Маршрут:Метростанция Сливница-Петте Кьошета-18 Соу-Шератон.Предварително благодаря на "армията" от Хонди . Е от тука тръгваме Редактирано 18 Май, 2010 от Wish Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #8 Отговорено 18 Май, 2010 (Редактирано) Айде дойде и моят ред-така де на мойта мацка.22 май-Събота, 16:45 на метростанция Сливница.Маршрут:Метростанция Сливница-Петте Кьошета-18 Соу-Шератон.Предварително благодаря на "армията" от Хонди .Е от тука тръгвамеЕхеееее 18-то ....Мацката е от правилното училище Редактирано 18 Май, 2010 от marto_1.8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #9 Отговорено 18 Май, 2010 Аз съм навит само, че незнам точно каде се намира тази мерто станция Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #10 Отговорено 21 Май, 2010 Wish там съм в събота да знаеш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wish 36 #11 Отговорено 21 Май, 2010 Wish там съм в събота да знаеш!Бравус....Очаквам още желаещи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wish 36 #12 Отговорено 23 Май, 2010 Специялни благодарности искам да изкажа на Wink който единствен от целия очакван от мен "Софийски кордон" дойде да изпратиме момичето до ресторанта.Благодаря много още веднъж приятелю.Беше хубаво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fir3 468 #13 Отговорено 23 Май, 2010 Дайте някакви снимки ако има май нещо много несериозна е организацията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #14 Отговорено 23 Май, 2010 Дайте някакви снимки ако има май нещо много несериозна е организациятаСнимки няма,както виждаш бях само аз!Организацията куца от всякъде Специялни благодарности искам да изкажа на Wink който единствен от целия очакван от мен "Софийски кордон" дойде да изпратиме момичето до ресторанта.Благодаря много още веднъж приятелю.Беше хубавоМоля моля,пак заповядай! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wish 36 #15 Отговорено 25 Май, 2010 Честито на ...пропусналите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #16 Отговорено 26 Май, 2010 Днес от 5 който иска и му е удобно аз вече съм се уговорил с някой колеги на шел-а на владимир вазов(точно след моста чавдар) ще се събираме колона от хонди да изпращаме брат ми http://www.bgmaps.com/map.aspx?city=sofia&...p=1&lang=bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове