Preludeman 0 #1 Публикувано 1 Май, 2010 Здравейте, при отваряне шибедахът ми се тресе и тропа. При затваряне проблемът го няма...само дето се затваря накрая с едно мощно тропване. Имате ли представа дали не мога да го гресирам и къде точно, за да спре... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #2 Отговорено 1 Май, 2010 колега много внимавай защото при мен така тропаше и накрая като го отворих 1път ми издра тавана отгоре.... и сега трябва да го повдигам леко че да не задира... иначе мисля че трябва да се слага грес по релсите където върви.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Arsov 5 #3 Отговорено 1 Май, 2010 Моя пък тропа само при затваряне Явно това е често срещан проблем Утре ще пробвам с грес и ще пиша Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
asentchernaev 0 #4 Отговорено 5 Май, 2010 И моя го има неравномерното движение при затваряне на сивик 5 ген но предполагам механизмите са близки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogo 25 #5 Отговорено 5 Май, 2010 Да сложим и още един Не се отваря мазно, а и тропа по дупките, когато е отворен... иначе е няма такъв кеф.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Arsov 5 #6 Отговорено 5 Май, 2010 Да и моя тропа по дупките Мазах с грес ама нестава. Прекалено плътно минава по релсите и избутва греста Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Preludeman 0 #7 Отговорено 5 Май, 2010 Днес отворих с притискане надолу и се отвори много добре. Мисля си, че е въпрос на затягане, за да прилепне плътно... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batkosio 15 #8 Отговорено 9 Май, 2010 Почиствате старата смазка с клечки за уши, слагате нова и шибедаха е като нов. Изпробвано. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kraichev 21 #9 Отговорено 9 Май, 2010 колега и на мен го правеше това намерих някво масло с неизвестен произход капнах 2-3 капки на релсите и заспа сега вурви люка като на лагери Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове