Ivan_crx_ 8 #1 Публикувано 1 Май, 2010 (Редактирано) Онзи ден при тръгването ми от едно кръстовище забелязох че задната спирачка нещо задържа и преди се случи един път, след като бях дръпнал ръчната и после неискаше да освободи напред назад ама няма . Сега го прави и без да я дърпам колата е црх 2г Редактирано 1 Май, 2010 от Ivan_crx_ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prisoner 2 #2 Отговорено 1 Май, 2010 С дискве ли си отзад Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #3 Отговорено 1 Май, 2010 Мда кажи с какво си отзад,мисля че ако си с барабани проблема лесно би се решил,но сподели пак ще го мислим кво е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #4 Отговорено 1 Май, 2010 Колеги, всичките европейски црх 2ген са със дискове отзад. Решението на въпроса е сваляне на апарата и раздвижване на буталото със спирачна течност. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
milen77 0 #5 Отговорено 5 Май, 2010 Може и накладките да са се заклинили, на мен ми се случи веднъж. Махнах ги и леко ги шлаифнах по краищата и после се движеха свободно и нямах проблеми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове