H22_turbo_Vtec 75 #1 Публикувано 30 Април, 2010 каква да сложа?нова универсална 60-100лвна старо от 20-70лв.тези универсалните стават ли за всички коли.Може ли да се разчита на тях? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #2 Отговорено 1 Май, 2010 Вземи си оригиналната, макар и втора употреба. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #3 Отговорено 1 Май, 2010 Да попитам някой знае ли как да проверя дали сондата ми отчита правилно и дали изобщо работи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
H22_turbo_Vtec 75 #4 Отговорено 1 Май, 2010 Да попитам някой знае ли как да проверя дали сондата ми отчита правилно и дали изобщо работи?Трабва да е сложена на колата.Отиваш в сервиз закачат я на компютър и отчитат на колко процента си е заминала.Ако е под 50% е кофти.Само едно мнение ли ще изкажете.Май никои не е сменял ламбда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тодор 18 #5 Отговорено 1 Май, 2010 Аз ще ти кажа моето мнение.Купи си NTK. Нищо чудно дори заводската да е същата. Можеш да провериш. Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове