ReMeR 0 #1 Публикувано 28 Април, 2010 абе колеги днес рекс-чето ми излезе от сервиза сменяхме гарнитура на главата бензин нямаше в резорвоара сега и налях 5 литра но не може да го засмуче нормално ли е или бензиновата нещо ме напуска махам и маркуча който отива към двигатела и като дам на контакт тя едва едва пуска бензин и ту пуска ту не {Редакция: за търговийката си има раздел "Купува части / аксесоари"} Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReMeR 0 #2 Отговорено 28 Април, 2010 ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #3 Отговорено 28 Април, 2010 откачи маркуча на помпата откъм резервоара и го мушни в шише с бензин. виж как ще хвърля тогава/ако имаш къде да и замериш налягането и дебита е най добре/. налей повече бензин-този ти е много малко на бензиновия филтър отгоре имаш болт за обезвъздушаване. като си налееш повече бензин, развиваш го и въртиш докато почне да излиза само бензн от там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReMeR 0 #4 Отговорено 28 Април, 2010 мерси колега но се пак ммисля да си купя и помпа та тая вии като чакал а и имах преди същата кола и на нея и правеше бела помпата маи тоя ген така си се ергенеят от момченца Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #5 Отговорено 28 Април, 2010 с малко бензин винаги ще вие . ако не е добре монтирана също. но една резервна никога не е излишна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReMeR 0 #6 Отговорено 28 Април, 2010 абе колега има и друг проблем които сега се сетих че помпата има някакаф процент маи вина в тва попринцип като я копувах тя помпата си праише бела и после с времето я пробвах не иска да отива повече от 5:600 оборота а старата ми 7-7:200 удряше прекасвач дали моеже да е от помпата да не отива толкова бензин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
qko_honda_crx 6 #7 Отговорено 29 Април, 2010 Напълно възможно да е от помпата ..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReMeR 0 #8 Отговорено 29 Април, 2010 благодаря за помоща другата седмица ще я вкарвам пак за ремонти ще взема помпа предлагат ми от някакъв сивик помпата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове