Jump to content
ReMeR

Crx: бензинова помпа?

Recommended Posts

абе колеги днес рекс-чето ми излезе от сервиза сменяхме гарнитура на главата бензин нямаше в резорвоара сега и налях 5 литра но не може да го засмуче нормално ли е или бензиновата нещо ме напуска махам и маркуча който отива към двигатела и като дам на контакт тя едва едва пуска бензин и ту пуска ту не

{Редакция: за търговийката си има раздел "Купува части / аксесоари"}

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

откачи маркуча на помпата откъм резервоара и го мушни в шише с бензин. виж как ще хвърля тогава/ако имаш къде да и замериш налягането и дебита е най добре/. налей повече бензин-този ти е много малко!!! на бензиновия филтър отгоре имаш болт за обезвъздушаване. като си налееш повече бензин, развиваш го и въртиш докато почне да излиза само бензн от там :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мерси колега но се пак ммисля да си купя и помпа та тая вии като чакал а и имах преди същата кола и на нея и правеше бела помпата маи тоя ген така си се ергенеят от момченца

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

с малко бензин винаги ще вие :) . ако не е добре монтирана също. но една резервна никога не е излишна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе колега има и друг проблем които сега се сетих че помпата има някакаф процент маи вина в тва попринцип като я копувах тя помпата си праише бела и после с времето я пробвах не иска да отива повече от 5:600 оборота а старата ми 7-7:200 удряше прекасвач дали моеже да е от помпата да не отива толкова бензин

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

благодаря за помоща другата седмица ще я вкарвам пак за ремонти ще взема помпа предлагат ми от някакъв сивик помпата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...