Jump to content
Newbie

Въпрос за джанти

Recommended Posts

Абе тук ми изпаднаха едни джантички 7Jx15 H2 да попитам за сивик 6ген. - японка ще станат ли или са прекалено широки за мене?

Редактирано от Newbie

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЕТ35 пише на тях.И да питам, ако евентуално станат с какви гуми се карат, понеже по книжка ги дават не повече от 195 широчина за 15-ки а 16 ги дават макс за хондата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги помагайте че ме чакат в гаража и да знам, ако стават да ги водя на полиране :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С какъв матор си, колега?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Куц d14a3 със смяна на дроселова гарнитура с такава от на d14a4 (ако изобщо има значение) и спотен филтър с интейк.ПП: И по скоро колеги питам дали ще станат без да опират, като размер а не дали ще върви каручката :lol:

Редактирано от Newbie

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разбрахме, защо питаш :lol: Но ти не знаеш аз защо питам. :D След малко ще ти дам отговор...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси, жив и здрав да си колега :lol:

Редактирано от Newbie

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси, жив и здрав да си колега :lol:

Преди да ме благославяш ми кажи заводския размер на гумите, да не ровя и за него.185/65R14 ли е? Или съм прав? :D Редактирано от Тодор

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За 15-ки ги дават 195/55R15 64VИ тъпото е, че сега като гледам manua-ла за 15 го дават 15x5 1/2 JJ или 15x6 JJ с това 7 J дали няма да имам проблеми ?ПП: Джантите са свалени от Opel astra 96г. хеч стоково окачване.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъй, каталозите показват да ги грабваш и със здраве да си ги караш!Идеални са за твойта машина в комбинация с 195/55R15 гуми!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Eee мерси много колега утре отивам да ги лъснат :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм със 6-та ген и джанти р-р 7J,ET30,15-ka и нямам грижи. Само ЕТ-то да не е по малко от ЕТ30 ,че има вероятност да си остържеш подкалниците.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...