rusiq_81 25 #1 Публикувано 25 Април, 2010 Търся един колега от който попринцип съм много доволен но сега изчезна безследно и вече две седмици нито влиза в скайп нито отговаря на телефоните си.Момчето се занимава с внос на стоки от ebay.com Има регистрации в почти всички форуми и навсякъде се слави с коректността си но нещо изведнъж стана и изчезна.Ника му тук е DIAN KIM ето профила му http://forums.hondabg.com/index.php?showuser=7934 Моля ако някой го познава или знае нещо за него нека ми даде някакво инфо понеже съм от Стара Загора а той е от София.Имат офис в софия SMART-BUY от където попринцип се приемат поръчки и съответно се взимат.Преди месец и половина поръчах комплект съединител и маховик и трябваше да са тук преди две седмици. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #2 Отговорено 25 Април, 2010 (Редактирано) Саше , погледни официалния им сайт http://www.smart-buy.eu/Ето ти прясно мнение от колега от София "ko3er написа: Проблема е сериозен май. Ходих вчера до офиса.Изнесли са се.Другите дето са в офиса казаха,че не се занимават с това вече..Звънях и на трите телефона и никой не вдига..Направо незнам какво да направя.." Редактирано 25 Април, 2010 от Founder Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #3 Отговорено 25 Април, 2010 (Редактирано) фоундера ме изпревари, работата намирисва сериозно... Редактирано 25 Април, 2010 от ZERO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #4 Отговорено 25 Април, 2010 Дано не си платил предварително ,ама много ме съмнява.И аз дочух от други колеги че се покрива от доста време.Доколкото знам човека е в Англия и няма как да го откриете . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #5 Отговорено 25 Април, 2010 Нека да направят една справка в полицията къде е въпросия човек и дали е напуснал страната. Като има оплакване от повече хора ще се вземат мерки.Тва за Англията кой ти го е казал ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rusiq_81 25 #6 Отговорено 25 Април, 2010 Видях го това затова и пуснах тази тема Не съм му платил цялата сума.Яд ме е че съм отворил всичко а нямам съединител и ще трябва да затварям със стария защото нито имам сега пари за друг нито мога да чакам нова доставка на друг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1047 #7 Отговорено 26 Април, 2010 Ето ти решение на проблема ЦЪК.За съжаление никой не е застрахован от такива негодници Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове