Jump to content
rusiq_81

Колеги помогнете :(

Recommended Posts

Търся един колега от който попринцип съм много доволен но сега изчезна безследно и вече две седмици нито влиза в скайп нито отговаря на телефоните си.Момчето се занимава с внос на стоки от ebay.com Има регистрации в почти всички форуми и навсякъде се слави с коректността си но нещо изведнъж стана и изчезна.Ника му тук е DIAN KIM ето профила му http://forums.hondabg.com/index.php?showuser=7934 Моля ако някой го познава или знае нещо за него нека ми даде някакво инфо понеже съм от Стара Загора а той е от София.Имат офис в софия SMART-BUY от където попринцип се приемат поръчки и съответно се взимат.Преди месец и половина поръчах комплект съединител и маховик и трябваше да са тук преди две седмици. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Саше , погледни официалния им сайт :)http://www.smart-buy.eu/Ето ти прясно мнение от колега от София "ko3er написа: Проблема е сериозен май. Ходих вчера до офиса.Изнесли са се.Другите дето са в офиса казаха,че не се занимават с това вече..Звънях и на трите телефона и никой не вдига..Направо незнам какво да направя.."

Редактирано от Founder

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

фоундера ме изпревари, работата намирисва сериозно...

Редактирано от ZERO

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дано не си платил предварително ,ама много ме съмнява.И аз дочух от други колеги че се покрива от доста време.Доколкото знам човека е в Англия и няма как да го откриете .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нека да направят една справка в полицията къде е въпросия човек и дали е напуснал страната. Като има оплакване от повече хора ще се вземат мерки.Тва за Англията кой ти го е казал ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Видях го това затова и пуснах тази тема :D Не съм му платил цялата сума.Яд ме е че съм отворил всичко а нямам съединител и ще трябва да затварям със стария защото нито имам сега пари за друг нито мога да чакам нова доставка на друг :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето ти решение на проблема ЦЪК.За съжаление никой не е застрахован от такива негодници :D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...