rEsPeCtiVe 148 #1 Публикувано 25 Април, 2010 Значи забелязах че като изключа от скорост при спускане с висока скорост по наклон,оборотите ми падат от 900 надолу до положение което вече мотора почва да гасне и лампата за акумулатора започва да премига,и в последствие ако не дам газ гасне..това го прави загряла на свободна! Възможно ли е да е от газовата,защото е доста скопена! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #2 Отговорено 25 Април, 2010 стъпковото моторче пробвай да го изчистиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
W-POWERRRRR 3 #3 Отговорено 25 Април, 2010 (Редактирано) никви стъпкови мотори недей барай. и мойта гасне колега на свободна с по голяма скорост на свободна.свали си първата част на въздуховода ,тази преди филтърната кутия.газаджиите ми го свалиха и спря да гасне.незнам що се получава,но явно не е само при мен. Редактирано 25 Април, 2010 от W-POWERRRRR Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KU4E_DUX 2 #4 Отговорено 25 Април, 2010 Колега махнали са ти го защото влиза голям насрещен поток въздух и сместа обеднява и затова ти гасне колата . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lelemale13 47 #5 Отговорено 25 Април, 2010 Аз я взех без този въздоховод и пак гаснеше при по висока скорост, явно въздуха си е намерил път и до тръбата, но проблема почти е сигурно че е в многото въздух който влиза Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #6 Отговорено 25 Април, 2010 никви стъпкови мотори недей барай. и мойта гасне колега на свободна с по голяма скорост на свободна.свали си първата част на въздуховода ,тази преди филтърната кутия.газаджиите ми го свалиха и спря да гасне.незнам що се получава,но явно не е само при мен.Утре ще пробвам,мисля ако сложа едно спортно филтърче няма ли да се реши проблема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
W-POWERRRRR 3 #7 Отговорено 25 Април, 2010 пробвай,ако не както ти писах.иска малко занимавка,ако пак не става отвии съвсем мъничко испаритела да обогатиш малко.ака пак не ще иди при газаджиите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harabijta 1 #8 Отговорено 25 Април, 2010 и моята прави същия номер и то с два различни изпарителя.Всичко е от въздуха.Над 100 км като я пусна няма ядове. падне ли под 100 до 80 оборотите падат.Под 80 пак няма ядове.Явно се получава някъкво завихряне което тика много въздух в филтъра.Другото което останових е че като се задръсти филтъра и спира да гасне но спира и да върви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове