Radeon4o 22 #1 Публикувано 25 Април, 2010 Колеги, опитах да сложа на D16-ката си дросел от B16A2 само, че забелязах, че няма FITV. Тоест е OBD-II изпълнение и на мястото на FITV клапана има само линия за антифриза (за подгряване при студени условия). Това ме спря да сложа новия дросел понеже не съм чел достатъчно и не бях сигурен какво л***о ще се получи Единственото, което знам е, че функцията на FITV се поема от IACV при новия тип дросели. Някой може ли да ми каже нещо повече по въпроса? Да слагам ли този дросел или да търся OBD-I с FITV? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #2 Отговорено 25 Април, 2010 слагаи го Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #3 Отговорено 25 Април, 2010 Тоя фаст айдъл и без тва работи за първите 3 секунди кат запалиш колата, и аз го имам и само ме дразни - колкото ще да е студ вънка при паленето вдига някви супер обороти за няколко секунди и после сваля на нормалните, поддържани от EACV. Слагай спокойно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radeon4o 22 #4 Отговорено 25 Април, 2010 (Редактирано) Благодарско за изчерпателната информация Редактирано 25 Април, 2010 от Radeon4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове