Jump to content
ericson

съвети и мнения за хонда акорд 97

Recommended Posts

Търся в момента такъв автомобил и тук се регистрирах д апитам директно хората които имат такива да си изкажат мъките и похвалите,предимствата и недостатъците,предпочитам дизел но съм чувал за коравия във всички отношения 2-литров мотор на бензина,но предполагам ще харчи много...имам мерцедес 2000куб бензин и харчи 12 до 15 бензин. но не съм фен на газовите уредби.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вземай дизел,двигателя няма равен на себе си.Аз съм с такъв на CR-Vто среден разход 7,при акорда е 6,а и колата е прелест.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"И аз не знам, ама и така не е"Доколкото знам дизела на Акорд '97 е 2.0 Ровър.Не знам с какъв дизел е CRV-то, но мисля, че не е същия.А иначе за 2.0 дизел, Ровър, да перфектен е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече знам. Поне така мисля, защото проверих в английската аутодата, и не съм сигурен дали същото се отнася и за колите с ляв волан.До 2003-а в Акорд се монтира Ровър дизел - 20Т2N, 105к.с., турбо, интеркулър.Както казах перфектен двг.(от личен опит).Дизел в CRV се появява след 2004-а, N22A2 i-CTDI, 140к.с. и почти същия - N22A1 в Акорд след 2003-а.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...