Jump to content
Guest necentrovaniq

Кутия на д14а2 и д16а9

Recommended Posts

Guest necentrovaniq

Колеги,имам един въпрос къде ме тормози от доста време-съвместими ли са от д14а2 и от д16а9 кутийте?Интересува ме по-точно дали има кка да си наредя мойта кутия.по точно 2ра,3та и евентуално 4та ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, ако мога да помогна, бих ви насочил към щатските форуми - d-series.org, търсете мненията на transzex / Mista Bone/, има специална секция за хибридни кутии, мога да ударя едно рамо с английския, ако се налага.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq

може и да се наложи.Ако имаш желание пробвай се да откриеш нещо и поснти и превода и оригинала.п.п.После ще има бира :tease:

Редактирано от necentrovaniq

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес ще разгледам, ако има нещо интересно, ще поствам тук :tease:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Инфото, което открих, макар и леко противоречиво гласи следното:За кутия от д16з6 оптималната подредба, с това, което може да се намери в България/изключвам интегри и други, които тук нямаме/1st = 3.25 - з6, хидро2nd = 1.909 - з6, хидро3rd = 1.346 - црх, кончерто двувалово, роувър с д16а8, кабел4th = 1.033 - црх, кончерто двувалово, роувър с д16а8, кабел5th = 0.878 - црх, кончерто двувалово, роувър с д16а8, кабелfinal = 4.437 - сивик аеродек, хидро трансмисия, 1.4Това е, трябват три кутии, от црх..., сивик аеродек за късия файнал, и оригиналната от з6Файнала, може да е стоковия 4.25, това което обясняват е, че е по-важно да са наредени скоростите, отколкото да се търси само по-къс файнал, защото падането на оборотите при смяна на предавките намалява осезателно, от там следва, че максимално дълго време двигателя работи в оптимални обороти, и въртящ момент.Това го давам като насочващо инфо, не съм сигурен 100% че е така, да не си помисли някой че ги разбирам много :tease:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq

Инфото, което открих, макар и леко противоречиво гласи следното...

То за това е темата,че 123456789-източника се получават и толкова мнения...Та интересува ме-някой да го е правил това нещо?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май има един колега, който е направил подобен хибрид ;) но не се е похвалил още :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да има, но неговия вариант е само от кабелни L3 и P7 :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За друг имам в предвид :D точно такъв хибрид (хидро кутия с ЦРХ-сови предавки).Този с кабелните кутии май съм го мяркал някъде ;);)П.П:На него ще разчитам да пробваме този вариант

Редактирано от AMD

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЕЕЕЕЕвала, да не се крие тогава, да изплюе камъчето :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq

На него ще разчитам да пробваме този вариант

Май сме двама.Дано само скоро спрем да му досаждаме с въпроси.Може и да наммера решение :devil:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...