Brutalism 1 #1 Публикувано 21 Април, 2010 Някой има ли регистрация в бмв форума, с която да може да се пуска обяви за продажба? Понеже искам да продам една Е30 много запазена,а не мога да пусна обява понеже нямам 100 коментара... Ако не се пробвам да я продам, ще трябва да затворя репетиционната, която направих преди 2 месеца и ще загубя много средства и ще ми е тъпо, ама много... Та Ако някой има регистрация, дали може да ми помогне да пуснем обявата там............. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MissCaprice 37 #2 Отговорено 21 Април, 2010 Абе, Станке, все аз ли да те уча? Помоли някой от техния форум, за най-сигурно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #3 Отговорено 21 Април, 2010 ...колегата Уест Бам има рег. там дано се съгласи да ти помогне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #4 Отговорено 21 Април, 2010 Уест бам ми писа на лични, дано всичко да тръгне по план и да я продам, защото колата си заслужава...много запазена Е30-ка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове