kazadores 59 #1 Публикувано 19 Април, 2010 Здравейте колеги.Доста се рових из интернет по чуждестранните форуми,но не можах да открия решение на въпроса.Интересно ми е как може да се монтира климатик на двигател D15B3.Радиатор,компресор,филтър,окабеляване... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kazadores 59 #2 Отговорено 29 Април, 2010 Хайде,няма ли разбирачи по климатичната система? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #3 Отговорено 30 Април, 2010 Аз да кажа мнение въпреки че не разбирам грам от карбуратори. Това е само предположение. Не знам как е при д15б3 но има д13б2 с климатик фабрично. Виждал съм няколко такива. При тях има "нещо като ЕКУ" въпреки че почти половината платка е празна. Предполагам че там има някаква електроника която следи за оборотите и съответно подава информацията, където трябва за да се поддържа нормален празен ход при пуснат климатик.Пак казвам може и да бъркам, това е просто предположение. Нека ако някой знае със сигурност да ме поправи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #4 Отговорено 30 Април, 2010 (Редактирано) Еми ко да ти кажа,колега?Намери една такава с клима и сравнявайте.По принцип карба има вариант за центровка на празния ход.Ако си на 6 с английския напиши в гогъл модела и си свали мануал. И чети Редактирано 30 Април, 2010 от necentrovaniq Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове