Azriel 9 #1 Публикувано 19 Април, 2010 Здравейте! !!! От години чета форума, но до сега не съм пускал тем.Въпросът м ие следния. Дали има Сивик 4 ген. с ел пакет и ако самият автомобил няма това като екстра, дали може да се "присади" от 5 ген. или универсални, примерно. Изпадна ми една 4 ген. и това е един от кусурите...Мерси предварително и безаварийно на всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 19 Април, 2010 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=41981&hl=Седан ли е не е ли, виж снимките в горната тема .Има. ако е като на акорда 3ген . ти трябват само моторчетата ,механизма е еднакъв ,и инсталация и ключета !!! Аз съм с трета ген. и съм с пълен ел. пакет. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Azriel 9 #3 Отговорено 19 Април, 2010 Хеч е... !!!)) също и дали е ел. шибидаха и въобще да си правя ли илюзии, че работи или само ще си го гледам...свикнал съм с шибидах и е уникално яко...а и ако стане врътката и си взема хондата ..просто ще съм супер доволен... fenabg мерси, че отговаряш. Наистина доста ме е хванала чуденката за тия неща... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове