R-Racing 86 #1 Публикувано 19 Април, 2010 Колеги някой чувал ли е за тези фланци ?! защото аз сега чувам за първи път ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mecho_klecho 0 #2 Отговорено 19 Април, 2010 Да, направихме такива на един познат самоче от 5х114,3 към 4х100, ако искаш мога да ти пратя чертежи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
R-Racing 86 #3 Отговорено 19 Април, 2010 Ще ти бъда безкрайно благодарен колега... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mecho_klecho 0 #4 Отговорено 20 Април, 2010 Този е изработен и колата кара с него вече две години, но този вид фланци изхвърля много гумите навън (но пък има по хубава стоика поне според мен), и е по подходящ за коли на които главината им е със шпилки и се навиват гаики. Вторият вариант е със два фланеца първият се хваща за главината и се захваща със ботове които се скриват напълно във фланеца, а втория фланец се захваща за първият по същият начин и на него има отвори за гаиките които държът джантата, не сме го изработвали защото горния се оказа одачен за сега, но съм виждал коли с такъв и за сега не са се оплаквали. Ако има други въпроси пита. И да кажа че тези размери са за друга главина и може да се наложи промяна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове