Golden 9 #1 Публикувано 18 Април, 2010 я да видим сега кой е играч? Ето ви едно сървърче.. мое е.. "94.236.203.133" само ще ви помоля пред Ника си да слагате [HondaBG]да им покажем кой са най добрите :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #2 Отговорено 18 Април, 2010 Абе то, че ще влизам - ще влизам, ама най-добре е само колегата Rollin ако влиза да пише, че е от клуба! Аз мога и инкогнито да не посрамвам клуба! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #3 Отговорено 18 Април, 2010 коя версия CS 1.6 оригинала ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Golden 9 #4 Отговорено 18 Април, 2010 да 1.6 е.. Класик Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #5 Отговорено 18 Април, 2010 ако има Cheating Death го махнете ,че иначе терориста не може да играе :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #6 Отговорено 18 Април, 2010 Оле верно , как ще играя с хака ??? Тамън съм го Ъпдейтнал :P activity, влизай да ти надуя шушоните Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #7 Отговорено 18 Април, 2010 абе в тоя сървър влизат ли някакви по-добри или всички са ламери като activity ? Преди малко играх: не е особено интересно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #8 Отговорено 19 Април, 2010 Скоро и аз влизам :P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #9 Отговорено 19 Април, 2010 ами тая карта de_tuscan що я нямам пише че ще ми се тегли 20 мин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draznitel 37 #10 Отговорено 19 Април, 2010 Не е зле сървъра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Golden 9 #11 Отговорено 19 Април, 2010 (Редактирано) Картата "de_tuscan" е готина.. ако сикаш си я свали от дата мисля, че я има там... иначе за добри играчи.. има.. ама не забравяйте да пишете клан-а.."[HondaBG]" да се знаем, че сме от форума !!! Редактирано 19 Април, 2010 от Golden Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nicki 12 #12 Отговорено 19 Април, 2010 Server is not responding. !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Riko_Chervenia 102 #13 Отговорено 20 Април, 2010 Не мога да се меря с Ролин или тези на неговото ниво ,но си е гот да си постреляш,само да няма хакерчета,които ако ми паднат ще им завра хардовете в. . . .ът на топло!Много се ядосвам!Това не е игра. . . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Golden 9 #14 Отговорено 21 Април, 2010 Не мога да се меря с Ролин или тези на неговото ниво ,но си е гот да си постреляш,само да няма хакерчета,които ако ми паднат ще им завра хардовете в. . . .ът на топло!Много се ядосвам!Това не е игра. . .Колега къде видя хакери? Може просто да си попаднал на някой дето може да играе.. хакери мн рядко има и те биват банн-ати Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове