pano 24 #1 Публикувано 18 Април, 2010 Колеги намерил съм алуминиеви джанти с цетрален отвор 60,1мм а на мен ми е необходим 64,1,продвача ме уверява че не е проблем да се разшири при стругар.Въпроса ми е възможно ли е това и евентуално могат ли да възникнат проблеми?Джантите са 16-ки 4х100 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
W-POWERRRRR 3 #2 Отговорено 18 Април, 2010 може,даже и секретни болтове прават.нямаш проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DjSprite 48 #3 Отговорено 18 Април, 2010 Правих тази процедура преди 2-3 седмици от 64 на 70 мм нема грижи 10 кинта на джанта излиза тук във Варна, за един ден стана даже Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #4 Отговорено 18 Април, 2010 Правих тази процедура преди 2-3 седмици от 64 на 70 мм нема грижи 10 кинта на джанта излиза тук във Варна, за един ден стана даже Става тази интервенция сам я правил много пати.Зависи от стругаря дали струга му ще може да сабере джантата в смисал като я закачи на универсала да я стругова да не опре долу в паралелите на струга,но с подходящата машина става,наи добре се прави на координатна машина това разстъргване,от личен опит ти го казвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fresh4y 38 #5 Отговорено 18 Април, 2010 да става нямаш проблем.. но както казва колегата над мен,това се прави на координатна машина а не на струг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DjSprite 48 #6 Отговорено 18 Април, 2010 Точно за такава машина говоря и аз , най точно се получава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_fen 1 #7 Отговорено 18 Април, 2010 Аз съм го правил с малки шмиргелчета - продават се по железариите, слагам го на бормашина и пиля докато не стане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #8 Отговорено 18 Април, 2010 Аз съм го правил с малки шмиргелчета - продават се по железариите, слагам го на бормашина и пиля докато не стане.С кръгла пила ще е най-добре , няма да се харчи нищо... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pano 24 #9 Отговорено 18 Април, 2010 Благодаря ви колеги за бързите отговори,направих предложение на продавача и ако се съгласи ще ги взема,имам човек с координата така че могата да се направят прецизно.Темата е за ключ ако няма някой да добави нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове