Jump to content
pano

уголемяване на централен отвор на джанта

Recommended Posts

Колеги намерил съм алуминиеви джанти с цетрален отвор 60,1мм а на мен ми е необходим 64,1,продвача ме уверява че не е проблем да се разшири при стругар.Въпроса ми е възможно ли е това и евентуално могат ли да възникнат проблеми?Джантите са 16-ки 4х100

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

може,даже и секретни болтове прават.нямаш проблем ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Правих тази процедура преди 2-3 седмици от 64 на 70 мм нема грижи 10 кинта на джанта излиза тук във Варна, за един ден стана даже ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Правих тази процедура преди 2-3 седмици от 64 на 70 мм нема грижи 10 кинта на джанта излиза тук във Варна, за един ден стана даже ;)

Става тази интервенция сам я правил много пати.Зависи от стругаря дали струга му ще може да сабере джантата в смисал като я закачи на универсала да я стругова да не опре долу в паралелите на струга,но с подходящата машина става,наи добре се прави на координатна машина това разстъргване,от личен опит ти го казвам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да става нямаш проблем.. но както казва колегата над мен,това се прави на координатна машина а не на струг ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно за такава машина говоря и аз , ;) най точно се получава

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм го правил с малки шмиргелчета - продават се по железариите, слагам го на бормашина и пиля докато не стане.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм го правил с малки шмиргелчета - продават се по железариите, слагам го на бормашина и пиля докато не стане.

С кръгла пила ще е най-добре ;), няма да се харчи нищо... :lol:
  • Хаха 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ви колеги за бързите отговори,направих предложение на продавача и ако се съгласи ще ги взема,имам човек с координата така че могата да се направят прецизно.Темата е за ключ ако няма някой да добави нещо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...