besniq 1 #1 Публикувано 15 Април, 2010 нелогично високи обороти за сезона(10,15)градуса температура на ваздух а ми даржи около 2000 при студен мотор.зимата ми даржеше около 1700.помогнете,каде да тарся проблема.благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #2 Отговорено 15 Април, 2010 ми кво се грижи за оборотите при суден двигател? може и дросела да си почистиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rocnogap 113 #3 Отговорено 15 Април, 2010 Нарича се автоматичен смукач ! Напълно нормално е да ти държи 5 минутки високи обороти , без значение да ли е 0 или 30 градуса въздуха. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #4 Отговорено 16 Април, 2010 По-скоро е нужно да си зачисти клапата на дросела и ще се оправят оборотите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prelude_2.0 24 #5 Отговорено 16 Април, 2010 със Спрей WD ли ставаше номера .. нека по информираните колеги споделят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #6 Отговорено 16 Април, 2010 да Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
besniq 1 #7 Отговорено 16 Април, 2010 По-скоро е нужно да си зачисти клапата на дросела и ще се оправят оборотите вазможно ли е да е мрасна пак,чистих я миналата година,нямам спортен филтар.Колата я имам от 2 години,смея да твардя,че знам кви оброти и за колко време трябва да ми даржи,около 1500 при тая температура Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #8 Отговорено 16 Април, 2010 ми пробвай колега. за там кинти не ти трябват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #9 Отговорено 16 Април, 2010 ми кво се грижи за оборотите при суден двигател? може и дросела да си почистиш. http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=34858&hl Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове