Walker Japan 65 #1 Публикувано 15 Април, 2010 http://picasaweb.google.com/11265566648131...305724936980098 Колеги новак съм още и се опитвам понякога да се правя на майтор и аз,славях си гумите предните да огледам окачванетро и забелязах,че тази гумичка която е на снимката ми е нацепена и излзиа грес от там,забелязах,че има такава и на под маншона,това до колкото разбирам аз е шарнир нали??? Искам да попитам прав ли съм или бъркам и каква е процедурата за смяна,колата не тропа отпред,само тези гумички са сцепени и има грес по тях,само гумичките могат ли да се смеят или трябва целия шарнир???? Благодаря предварително на всички,казвам ви не ги разбирам много нещатата и ще ви бъда много задължен!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #2 Отговорено 15 Април, 2010 нов маншон няма да си намериш-или от морга здрав, или карай докато се разчука и си го смени. не е скъп. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CONEV 1 #3 Отговорено 15 Април, 2010 ако имаш лев сменяй,така или иначе дали сега или след месец пак ще похарчеш пари за него но може и така да се движеш сам си прецени Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #4 Отговорено 15 Април, 2010 Ако е читав шарнира може да изкара доста така, има само маншончета, потърси колега, точно в Пловдив едно момче ми показа че си е намерил такива маншончета. Вече дали се закрепват като оригиналните, едва ли, там ще трябва да си малко креативен. На твое място не бих чакал да се разбие и после да го сменям, има такива боклуци на пазара, че ще се ядосваш после че си го сменил или чакал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #5 Отговорено 15 Април, 2010 Да това е горен шарнир,днес сменях същия! Развиват се двата болта до шапката на амортесьора,ще ги видиш като погледнеш под капака.Развиваш и пада,след това избиваш го,набиваш новия(ще гледаш да не объркаш посоката в която се движи ябълката). Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Walker Japan 65 #6 Отговорено 16 Април, 2010 Благодаря за отговорите колеги,да се надяваме,че в Пловдив времето ще се оправи и ще ги подменим,ако имете конкретна идея,само такива маншончета от къде да купя,пак ще съм благодарен Малко оффф Днес бях на един салон и да покажа на гаджето 7 генерация хонда и я възседнах и доста ми хареса колеги това ще е следващата ми кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове