Jump to content
Walker Japan

Въпрос - Шарнир или...!

Recommended Posts

http://picasaweb.google.com/11265566648131...305724936980098 Колеги новак съм още и се опитвам понякога да се правя на майтор и аз,славях си гумите предните да огледам окачванетро и забелязах,че тази гумичка която е на снимката ми е нацепена и излзиа грес от там,забелязах,че има такава и на под маншона,това до колкото разбирам аз е шарнир нали??? :cool: Искам да попитам прав ли съм или бъркам и каква е процедурата за смяна,колата не тропа отпред,само тези гумички са сцепени и има грес по тях,само гумичките могат ли да се смеят или трябва целия шарнир???? Благодаря предварително на всички,казвам ви не ги разбирам много нещатата и ще ви бъда много задължен!? :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

нов маншон няма да си намериш-или от морга здрав, или карай докато се разчука и си го смени. не е скъп.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако имаш лев сменяй,така или иначе дали сега или след месец пак ще похарчеш пари за него но може и така да се движеш сам си прецени :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако е читав шарнира може да изкара доста така, има само маншончета, потърси колега, точно в Пловдив едно момче ми показа че си е намерил такива маншончета. Вече дали се закрепват като оригиналните, едва ли, там ще трябва да си малко креативен. На твое място не бих чакал да се разбие и после да го сменям, има такива боклуци на пазара, че ще се ядосваш после че си го сменил или чакал.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да това е горен шарнир,днес сменях същия! Развиват се двата болта до шапката на амортесьора,ще ги видиш като погледнеш под капака.Развиваш и пада,след това избиваш го,набиваш новия(ще гледаш да не объркаш посоката в която се движи ябълката). Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за отговорите колеги,да се надяваме,че в Пловдив времето ще се оправи и ще ги подменим,ако имете конкретна идея,само такива маншончета от къде да купя,пак ще съм благодарен :) Малко оффф :) Днес бях на един салон и да покажа на гаджето 7 генерация хонда и я възседнах и доста ми хареса :) колеги това ще е следващата ми кола :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...