Jump to content
raddev

Задна главина за Акорд '99, 1.8

Recommended Posts

Привет колеги,Сблъсках се с доста неприятен момент, задния лагер започна да вие и до колкото видях, той върви заедно с главината.До тук добре но в почти всички магазини в които проверих, ми дават главина която не пасва, по-къса е и така навсякъде. :( Мойта е с височина 84 мм. а почти навсякъде е 69 мм. :worthy: Само в Бултрако има но всички се досещаме каква е цената там :oТа знае ли някой, от каде мога да намеря тая главина , има ли съвместими части от Роувър и кой модел точно ?!Благодаря предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А височината как я мериш ? До самата главина(където ляга джантата) до центроващият отвор на джантата, или цялата заедно със шпилките..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Правилно я мери.

Публикувано изображение

Виж в "АУТО ПЛЮС" - там е 350 лв. :worthy:

Редактирано от Player101

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Звънни на Пламен от Пловдив 0888987571 , аз от него взех за 130 лв. главина с лагер ntn / какъвто е оригиналният / ,от Бултрако за същият ми искаха 380 лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Номенклатурен номер : RLB001564EVAОписание : К-Т ГЛАВИНА С ЛАГЕР-ЗАДНАЕд.цена (с ДДС) : 68.23 GBPИма наличност Дару Кар АД си запазва право за промени в ценитеП.П. http://www.darucar.bg/index.php?show=spareparts

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Звънни на Пламен от Пловдив 0888987571 , аз от него взех за 130 лв. главина с лагер ntn / какъвто е оригиналният / ,от Бултрако за същият ми искаха 380 лв.

кви са тия цени бе пичове...купих същата главина преди 2 месеца за 50-кинта...втора ръка естествено!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обадих се на пича от Пловдив - Пламен. Обяви ми 150 кинта, поръчах я, пък сега остава да видим дали е същата :rant:)Но ... с тия задни главини , голям ташак !Надявам се само с тях да е така.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...