raddev 0 #1 Публикувано 14 Април, 2010 Привет колеги,Сблъсках се с доста неприятен момент, задния лагер започна да вие и до колкото видях, той върви заедно с главината.До тук добре но в почти всички магазини в които проверих, ми дават главина която не пасва, по-къса е и така навсякъде. Мойта е с височина 84 мм. а почти навсякъде е 69 мм. Само в Бултрако има но всички се досещаме каква е цената там Та знае ли някой, от каде мога да намеря тая главина , има ли съвместими части от Роувър и кой модел точно ?!Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #2 Отговорено 14 Април, 2010 А височината как я мериш ? До самата главина(където ляга джантата) до центроващият отвор на джантата, или цялата заедно със шпилките.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #3 Отговорено 14 Април, 2010 (Редактирано) Правилно я мери. Виж в "АУТО ПЛЮС" - там е 350 лв. Редактирано 14 Април, 2010 от Player101 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mr_petroff 1 #4 Отговорено 14 Април, 2010 Звънни на Пламен от Пловдив 0888987571 , аз от него взех за 130 лв. главина с лагер ntn / какъвто е оригиналният / ,от Бултрако за същият ми искаха 380 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #5 Отговорено 14 Април, 2010 Опитай при M&S Auto:http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=40389 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #6 Отговорено 14 Април, 2010 Номенклатурен номер : RLB001564EVAОписание : К-Т ГЛАВИНА С ЛАГЕР-ЗАДНАЕд.цена (с ДДС) : 68.23 GBPИма наличност Дару Кар АД си запазва право за промени в ценитеП.П. http://www.darucar.bg/index.php?show=spareparts Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #7 Отговорено 14 Април, 2010 Звънни на Пламен от Пловдив 0888987571 , аз от него взех за 130 лв. главина с лагер ntn / какъвто е оригиналният / ,от Бултрако за същият ми искаха 380 лв.кви са тия цени бе пичове...купих същата главина преди 2 месеца за 50-кинта...втора ръка естествено! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
raddev 0 #8 Отговорено 21 Април, 2010 Обадих се на пича от Пловдив - Пламен. Обяви ми 150 кинта, поръчах я, пък сега остава да видим дали е същата )Но ... с тия задни главини , голям ташак !Надявам се само с тях да е така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове